Uw handicap registeren! 35 euro handicap registratie voor vrije golfers en leden

Hier vindt u alle info over de goedkoopste handicap registratie van Nederland

Om uw handicap te registeren kunt u zich direct aanmelden via de website. Wij rekenen voor de handicap registratie 35 euro per jaar en na 1 juli 22.50 euro zonder inschrijfkosten en administratie kosten. Wij zijn de goedkoopste kijk en vergelijk! Ook kunt u bij ons per maand opzeggen en zit u niet vast aan vreemde opzegtermijnen. Steeds meer golfers stappen over en laten de registratie via onze online golfvereniging lopen.

Ook bieden wij de goedkoopste golf handicapregistratie aan van Nederland

Handicap 54 pas met WHS handicapregistratie 35 euro tot 31 maart 2025.

U ontvangt direct de inlog voor golf.nl app en wij activeren uw handicap pas.

Direct een Digitale Ega NGF Handicap pas als ik me aanmeld voor registratie

Wij zijn een D Status Golfvereniging. Dit betekent dat wij geen golfbaan hebben en dat alles virtueel gebeurt via de website. Onze golfvereniging is aangemeld bij de NGF met het nummer 769 onder de naam Stichting MGV. U krijgt direct een inlog van de ngf golf.nl app en en wij activere uw Digitale Handicap pas. Ook wisselen wij dagelijks uit met de NGF zodat uw gelopen Q kaarten meteen verwerkt worden. Uw handicap registratie is altijd up to date bij ons.

Hoe kan ik mijn gelopen Q kaarten registreren

Zodra u zich aanmeld als lid door het aanmeldformulier in te vullen activeren wij meteen de inlog voor de ngf golf.nl app daarna kunt u meteen starten met online handicapregistratie.. Ook ontvangt u een inlog van ons eigen online handicap systeem. Hiermee kunt u direct uw gelopen Q kaarten invoeren via de golf.nl app of osn systeem en wordt meteen de handicap registratie bijgewerkt. Het systeem houdt ook uw spelstatistieken bij en u kunt zich ook aanmelden voor golftoernooien. De nieuwe digitale handicap pas is binnen 30 minuten geactiveerd in de golf.nl app!

Hulp bij de registratie van uw Q kaarten

Heeft u geen zin om zelf uw gelopen Q kaarten in te voeren dan hebben we onze 24/7 online handicap service. U hoeft alleen de scorekaart te mailen en wij verwerken deze direct in het systeem. Voordeel van de registratie via ons te laten lopen is dat wij altijd bereikbaar zijn ook in de weekenden.

Direct aanmelden 35 euro handicap registratie

Aanmelden is vrij simpel! U gaat naar de menu balk hierboven en klikt op lid worden. U wordt nu doorverwezen naar een nieuwe pagina waar u zich kunt aanmelden. Zorg dat u alles goed invult! Wij nemen daarna meteen contact met u op om uw registratie in orde te maken. De nieuwe digitale handicap pas is binnen 30 minuten geactiveerd vai de golf.nl app.